NIQ Brandbank

Soluții imagistice 

Ajutați cumpărătorii să descopere produsele dumneavoastră pe toate canalele.  

Prezentare generală 
Prezentare generală 

Stimulați implicarea cu imaginile produselor

Niciodată nu a fost mai important să depășiți imaginile standard ale produselor și să creați cea mai bună experiență pentru a vă conecta cu clienții prin imagini unice și informative ale produselor pe rafturile digitale. 

Oferiți afacerii dumneavoastră un avantaj competitiv 
Creșteți fidelitatea cumpărătorilor 
Stimulați loialitatea cumpărătorilor și vânzările 
Descriere 
Descriere 

Ieșiți în evidență pe raftul digital astăzi 

Cumpărătorii doresc informații exacte și fiabile despre produse. În timp ce informațiile cheie despre produs sunt ușor accesibile pe paginile de produs, cumpărătorii doresc să poată identifica dimensiunea produsului și atributele cheie prin intermediul imaginilor de produs pentru a permite o experiență de cumpărare simplificată și informată. 

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Caracteristici cheie 
Caracteristici cheie 

1

Imagini Lifestyle

Dați viață produsului și ieșiți în evidență față de concurență prin prezentarea unor imagini de produs personalizate și creative pentru marca dumneavoastră. 

2

Imagini optimizate pentru dispozitive mobile 

Prezentați o versiune mai simplificată a ambalajului dumneavoastră, evidențiind informațiile cheie pentru a sprijini produsele vizualizate pe dispozitive mobile. 

3

Imagini de produs la scară 

Afișați în mod clar diferitele dimensiuni ale produselor dumneavoastră, prezentând măsurile și dimensiunile exacte pentru a permite o decizie de cumpărare în cunoștință de cauză. 

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Noutăți
Noutăți

Cum vă putem ajuta? 

Știm că nu orice întrebare are un răspuns ușor. Spuneți-ne care este situația dumneavoastră sau de ce aveți nevoie și vom lucra cu dumneavoasră pentru a găsi o soluție care să vă facă viața mai ușoară. 

Related
Related