NIQ Brandbank 

Biztosítsa a legjobb vásárlási élményt azáltal, hogy a fogyasztási cikkeket könnyebben felfedezhetővé és vonzóbbá teszi. 

Áttekintés 
Áttekintés 

Digitalizálja a vásárlói élményt  

A NIQ Brandbank megbízható B2B2C adattal és gazdag tartalommal látja el a kiskereskedőket és a márkákat, hogy támogassa a vásárlók omnichannel élményét, és egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy definiálja a legjobb digitális terméktartalom fogalmát, és azt biztosítsa. 

Javítsa a felfedezést és a megkülönböztetést 
Segítsen tájékozott vásárlási döntéseket hozni
Nyerje meg a vásárlókat és növelje az értékesítést 
Mi tesz minket különlegessé? 
Mi tesz minket különlegessé? 

1

Aktiválja a vásárlói igényeket egy forrásból  

Biztosítson egyszerűen digitális terméktartalmat több mint 53 000 globális márkától több mint 700 globális kiskereskedő, nagykereskedő és alkalmazásszolgáltató számára, hogy a lehető legtöbb vásárlót érje el. 

2

Férjen hozzá megszerzett tapasztalatunkhoz és tudásunkhoz  

A NIQ Brandbank minőségi szakértelme és a legjobb digitális termékadat előállításához szükséges globális tapasztalata abból ered, hogy már több mint 20 éve biztosít digitális terméktartalmat a világ 39 piacán.

3

Szerezzen versenyelőnyt márkájának  

Alakítsa át a vásárlók bizalmát, és tegye lehetővé a megalapozott vásárlási döntéseket ellenőrzött digitális terméktartalommal, amelyet iparági vezető munkafolyamat, technológia és automatizálás támogat. 

Leírás 
Leírás 

Használja ki az omnichannelben rejlő potenciált 

A kereskedelem jövője arról szól, hogy gazdag, teljes körű és megbízható tartalmakat adjunk a vásárlók kezébe. A vásárlóknak olyan eszközökre van szükségük, amelyek segítségével eligazodhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő kiskereskedelmi élményben és finomíthatják azt. Azok a márkák és kiskereskedők, amelyek a kulcsfontosságú érintkezési pontokon releváns tartalmat nyújtanak, elnyerik a vásárlók bizalmát, és az élre kerülnek. 

Tapasztalja meg a digitális átalakulást 
Tapasztalja meg a digitális átalakulást