NIQ Brandbank

Dúsított termékadatok

Támogassa a vásárlási döntéseket azáltal, hogy a legkiterjedtebb és legépítettebb attribútumkészletet biztosítja az összes termékben

Áttekintés
Áttekintés

Az adatok kivételes élményeket eredményeznek

A vásárló megértése kritikus fontosságú. Azáltal, hogy jobban megérti, hogy mit akar és mire van szüksége a vásárlónak, és az értékesítési adatokkal kapcsolatos betekintéseket felhasználva megértheti, honnan származik a siker, egy lépéssel a többi előtt jár.

A termékjellemzők kihasználása
Tájékozott vásárlási döntések lehetővé tétele
Meghajtó vásárló személyre szabása
Leírás
Leírás
NIQ Brandbank enriched product data - stats image

A digitális siker keretének megteremtése

Nyerje meg az omnichannel csatát a NIQ Brandbank Enriched Product Data megoldásával, amely az üzleti folyamatokat, az e-kereskedelmi interakciót, a navigációt és a szűrést, a belső adatbázisokat és a jelentési funkciókat alátámasztó termékből származó adatattribútumok széles skáláját kínálja, ami az e-kereskedelem növekedését és hatékonyságát eredményezi.

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Főbb jellemzők
Főbb jellemzők

1

Személyre szabhatóság biztosítása

Egyszerűsítse a termékek felfedezését a keresési és rendezési funkciók javításával, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy  igényeiknek megfelelően megtalálják az appropraite termékeket.

2

A termék áttetszőségének növelése

Ismerje fel a vásárlók összetettségét, valamint a termékek átláthatóságára és tájékoztatására irányuló vágyukat, hogy megfeleljenek étrendjük és életmódjuk igényeinek.

3

Kövezze ki a vásárláshoz vezető utat

A részletes, validált, strukturált és szabványosított adatokkal egyszerűsítheti,  hogy a vásárlók hogyan találják meg, fedezzék fel és kapcsolódjanak azokhoz a termékekhez, amelyeket szeretnek.

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Erőforrások
Erőforrások

Hogyan segíthetünk? 

Tudjuk, hogy a vásárlók számára személyre szabott élmény létrehozása ijesztő lehet. Mondja el nekünk egyedi helyzetét, vagy azt, hogy mire lehet szüksége, és együtt fogunk működni Önnel, hogy megértsük, melyek a legfontosabb adatjellemzők.

Related
Related