NIQ Brandbank

Enriched Product Data

Sprijiniți deciziile de cumpărare prin furnizarea celui mai extins și structurat set de atribute pentru toate produsele 

Prezentare generală
Prezentare generală

Datele generează experiențe excepționale 

Înțelegerea cumpărătorului este esențială. Având o mai bună înțelegere a ceea ce dorește și are nevoie cumpărătorul și utilizând informații despre datele de vânzări pentru a înțelege de unde vine succesul, veți fi cu un pas înaintea concurenţei.

Valorificarea caracteristicilor produsului 
Activați deciziile de cumpărare în cunoștință de cauză 
Stimulați personalizarea cumpărătorilor 
Descriere
Descriere
Date îmbogățite despre produse de la NIQ Brandbank - stats image

Construiți cadrul pentru succesul digital 

Câștigați bătălia omnicanal cu soluția NIQ Brandbank Enriched Product Data, oferind o gamă largă de atribute de date provenite de la un produs care poate sta la baza proceselor de afaceri, a interacțiunii cu comerțul electronic, a navigării și filtrării, a bazelor de date interne și a funcționalității de raportare, ceea ce duce la creșterea și eficiența comerțului electronic. 

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Caracteristici cheie
Caracteristici cheie

1

Oferiți personalizare 

Simplificați descoperirea produselor prin îmbunătățirea funcționalității de căutare și sortare, permițând cumpărătorilor să găsească produse adecvate în funcție de nevoile lor. 

2

Creșteți transparența produselor 

Recunoașteți complexitatea cumpărătorilor și dorința lor de transparență a produselor și de informare pentru a răspunde nevoilor lor de dietă și stil de viață. 

3

Pavați calea de cumpărare

Cu date granulare, validate, structurate și standardizate , simplificați modul în care cumpărătorii găsesc, descoperă și se conectează cu produsele pe care le apreciază. 

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Resurse
Resurse

Cum putem ajuta?

Știm că crearea unei experiențe personalizate pentru cumpărători poate fi descurajantă. Spuneți-ne situația dumneavoastră unică sau de ce ați putea avea nevoie și vom colabora cu dumneavoastră pentru a înțelege ce atribute de date sunt cele mai importante. 

Related
Related