NIQ Brandbank

Complete oplossing voor plannograminhoud

Optimaliseer en vereenvoudig vandaag nog je aanpak voor category planning

Overview
Overview

Maximale nauwkeurigheid met minder inzet

Het is nooit meer nodig om concurrerende producten van honderden merken ‘te kopen en te fotograferen’ dankzij de planograminformatie die NIQ Brandbank aanbiedt aan merken met Planogram Solutions.

Spaar tijd uit in de zoektocht naar producten
Verbeter de nauwkeurigheid van productinformatie
Boost de logistiek van de supply chain
Beschrijving
Beschrijving

Maak category planning eenvoudig

Met toegang tot exacte dimensies voor zowel schapklare verpakkingen als enkele eenheden, creëer je nauwkeurige en consistente planogrammen. Door onze space planning software te gebruiken hebben merken minder kosten en moeite om planograminhoud te vinden. Dat kunnen ze dankzij hun toegang tot onze online database die afbeeldingen en dimensies bevat van duizenden merken over een spectrum van categorieën.

Belangrijkste kenmerken
Belangrijkste kenmerken

1

Toegang tot de volledige categorie

Vind concurrerende producten in jouw categorie en gebruik de productinformatie om de perfecte planogram op stellen die je kan delen met retailers.

2

Beperk samples

Beperk de middelen, tijd en kosten die merken nodig hebben om complete, nauwkeurige en up-to-date planogrammen te vinden en te bouwen.

3

Vereenvoudig het proces

Vereenvoudig het space planning-proces door handelsinformatie te maken, te beheren en te verdelen vanuit één betrouwbare bron.

Bronnen
Bronnen

Hoe kunnen we je helpen?

We weten dat niet elke vraag een gemakkelijk antwoord heeft. Leg jouw unieke situatie of wat je nodig hebt aan ons voor en wij helpen je om een oplossing te zoeken die je leven gemakkelijker maakt.

Related
Related