Analysis

KOBİ Verileri: Uzmanlık gerektirmez

Analysis

KOBİ Verileri: Uzmanlık gerektirmez


Referans için bilgi grafiğini indirin

İleri düzey analitik, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ’ler) için göz korkutucu olabilir, ancak öyle olmaları gerekmez. Organizasyonunuz için ileri düzey KOBİ veri çalışmasını nasıl yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bilgi grafiğimizi inceleyin.


Kontrolü ele almak

Siz ve ekibiniz, işletmenizi ileriye taşımak için için günlük olarak birkaç önemli karar vermelisiniz. Üstelik, ölçeği büyütmek ve başarılı olmak istiyorsunuz. İçgüdülerinize dayalı kararlar vermekten bilinçli kararlar almaya geçmenin zamanı geldi.

“2022’de, içgörü odaklı firmaların rakiplerinden daha iyi performans gösterme olasılığı üç kat daha fazla olacak.”
(Kaynak: Forrester) 

Başka bir deyişle, veriler su gibidir – işletmeyi nemlendirir ve seçimlerin nerede yapılacağına odaklanır, dolayısıyla sonucun ne olacağına dair güvenle kararlar alınır.

“CPG şirketleri, yalnızca büyümek için değil pazar payını korumak için de önümüzdeki 5-10 yıl içinde tamamen içgörü odaklı hale gelmelidir. CPG yöneticilerinin %89’u gelişmiş analitiğin kritik öneme sahip olduğu konusunda hemfikir.”
(Kaynak: Accenture). 

İleri düzey analizler zorlayıcı görünebilir, ancak düşünülenden daha erişilebilirdir. Bilgi ile desteklenmiş süreçler söz konusu olduğunda tereddüt etmenize gerek yok.

Verilere hakim olmanın ilk adımı olarak aşağıdaki infografikle başlayın (veya yukarıdaki düğmeyi kullanarak indirin). Bir KOBİ iseniz, her şeyi anlamanıza yardımcı olmamıza izin verin. Stratejik planlar oluşturabilmeniz için kategorinizi, pazarınızı ve rakiplerinizi anlayın.


Büyümenizi hızlandırın  

İşletmenizin pazar, kategori ve kanal verilerine nasıl erişebileceğini görmek için özel KOBİ ekibimizle iletişime geçin.